Sunday, February 7, 2016

Megalootista tähän päivään

Megalootista tienaamilla rahoilla sai kokoelmaa kasvateltua melko mukavasti. Nyt oli varaa ostella isompia ja kalliimpia paketteja. Omana periaatteena kuitenkin on ollut, että yritän löytää hyviä ja sopuhintaisia paketteja, puuttuvat pelit otan itselle ja loput laitan kiertoon, joko vaihtamalla ne kokoelmastani puuttuviin peleihin tai myymällä. Ebay on myös tullut melko tutuksi. Tietyiltä myyjiltä saa välillä todella edukkaasti hyviäkin paketteja, kuten esim. alla oleva 50 NES pelin paketti lähti naurettavaan 300€ hintaan, joten pelille tulee hintaa 6€/kpl. Jos joku kauhistelee, että ompa kallis, niin kerrottakoon, että muutama peli kasassa pyörii siinä 8€ paikkeilla, loput pelit siinä 10€ - 25€ välimaastossa... :)
Edelleen kuitenkin kierrän säännöllisen epäsäännöllisesti kirpputoreja, ikinä ei tiedä mitä vastaan tulee... Ja kirppisilmoituksilla tulee edelleen mukavia löytöjä... Muutama kuukausi sitten löytyi mm. NES Yapon vuokralaukulla...


Tässä vielä kuvaa, miltä kokoelmani näyttää tänä päivänä.

Käsikonsoleita, elektroniikkapelejä yms.

Pelihyllyt

Konsoleita yms. peliaiheista roinaa...

Tulen kirjottelemaan ja postailemaan kuvia tänne säännöllisen epäsäännöllisesti, tälläkin hetkellä Postin ulkomaanterminaalissa odottelee pari pakettia saapuvaksi, joten uutta tekstiä saattaa tulla jo lähipäivinä... Kiitos mielenkiinnosta, jos jaksoit lukea tänne saakka... ;)

No comments:

Post a Comment