Wednesday, February 10, 2016

Kirppislöytöjä ja Posti-Paten paketteja

Eilen tuli käytyä Seinäjoella ja siinä samalla tuli vetäistyä kirppiskierros. Ei käynti ihan tyhjä arpa ollut, muutama löytö tuli tehtyä ja ihan sopuhintaan...


Kirppislöydöt
Xboxin pelit 0,50€ / kpl, Uncharted: Drake's Fortune 3€ ja Shadowgate 10€. Uncharted oli uusi ja muoveissa, tämä peli puuttuikin omasta Uncharted - kokoelmasta, ehdottomasti yksi parhaimmista pelisarjoista Playstationilla - Uncharted 4:sta odotellessa... :)
Shadowgate on aktiivisen keräilyni aikana ensimmäinen NES kirppislöytö, peli puuttui kokoelmasta ja peli oli vielä SCN- eli Skandinavian aluekoodilla, joten pakko se oli kaapata mukaan. 


Posti-Pate toi paketteja Kreikasta, Ranskasta sekä ihan koto-Suomesta. Dimitris Kreikasta lähetteli parit NES-pelit.

Kreikan ostokset

Kreikan ostokset sain keskiarvoisesti alle Suomen markkinahintojen. Pari peliä menee omaan kokoelmaan ja loput vaihtoon/myyntiin.

Ranskasta Pierre pisti tulemaan hyvän kokoista Master System - settiä, nämä tulti taltioitua myös alle Suomen markkinahintojen, Suomessa muutenkin tuota Master Systemiä vähemmän liikkuu, joten ihan hyvä löytö. Kyseiseltä myyjältä ostellut ennenkin tavaraa hyvään hintaan mm. tuo 50 NES - pelin paketti.

Ranskan ostokset


Koto-Suomesta löytyi isompi kasa sekalaista seurakuntaa. Paketti kiinnosti lähinnä tuon Gamecuben Super Smash Brosin kotelon takia. Kyseessä siis pelkkä kotelo, ei peliä. No miksi näin? Itseltä löytyy kyseinen peli loosena ja kyseisen pelin arvo pyörii Suomen markkinoilla siinä 35€ - 50€ paikkeilla, joten oman pelin arvo nousi mukavasti. Koko paketin hinta 25€ mikä on melkeinpä tällä hetkellä tuon Smash Brosin arvo, joten ei huono ostos mielestäni. Niin ja sain tuosta kasasta vielä muitakin pelejä omaan kokoelmaan...

Suomen kasa


Pahnan pohjimmaisena vielä yksi löytö, CIB moduulipeli MSX:lle. Peli tuli ostettua Huuto.netistä 11€ hintaan. Kelpo hinta, kun kyseistä peliä myydään Ebayssä loosena n. 20€ hintaan ja CIB:inä n. 40€ hintaan.

MSX moduulia Huuto.netistäNo comments:

Post a Comment