Monday, March 7, 2016

Vanhaa ja jotain uuttakin

Heipä hei arvon Retrohelvetin lukijat ja muut uteliaat...

Pistetäänpä taas pienimuotoista päivitystä blogiin ja pelikokoelmaan. Viime viikolla tuli pakettia Ebaysta Ranskasta ja työkaverilta löytyi hyvänkokoinen Playstation 2 - pelipaketti.

Ebaysta tuli Ranskasta ostettua tutulta myyjältä muutama Sega Mega Driven peli, paketissa oli paljon urheilupelejä, mitkä ei itseä niin innosta. Paketin parhaimmistoa ehkä Ariel The Little Mermaid. Kuriositeettinä Summer Challenge, joka on julkaistu pahvikotelossa, toisin kuin Mega Driven pelit yleensä kovamuovisessa kotelossa.

Mega Driven pelejä

Työkaverin kanssa tuli viime viikolla puheeksi pelit ja niiden kerääminen. Työkaveri sanoi, että hänellä on kasa Playstation 2 - pelejä, mutta ei ole enää toimivaa konsolia, joten hän voi kiikuttaa pelit minulle, ei huono työpäivä ollenkaan, varsinkin kun suurinta osaa peleistä ei kokoelmasta vielä löytynyt.

Playstation 2 - lahjoituksia

Noin puolista peleistä puuttui valitettavasti ohjekirja. Varsinkin Ribbit Kingin puuttuva ohjekirja harmitti, koska CIB:nä peli pyörii n. 25€ paikkeilla.

Jotain uutta tuli myös ostettua viimeviikolla. Netissä on tullut pelattua DayZ:taa hyvällä porukalla ja nyt tämä porukka on alkanut pelaamaan Tom Clancy's Rainbow Six: Siegeä. Massan painostuksesta tuli myös peli ostettua. Kummallista logiikkaa, Steamista ostettuna digitaalisena latauspelinä 59,90€ - CDON.comista fyysinen Art Of Siege Edition 30,90€, ei paljon tarvi miettiä, että kummanko sitä ottaa... :)Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä: Facebookin kirppisryhmistä tekee aina välillä hyviä löytöjä, perjantaina löytyi Wii:lle CIB The Legend of Zelda: Skyward Sword Limited Edition 5€:llä. Peli pyörii normaalisti 30-40€ paikkeilla. Pelissä oli valitettavasti Ruotsinkielinen kansi ja ohjekirjat, peli sentään on Englanninkielinen, joten ihan hyvä löytö kuitenkin...
No comments:

Post a Comment