Monday, June 6, 2016

Voivottelua ja päivittelyä

Hyvää kesän alkua kaikille!

Melkoista hiljaiseloa on ollut keräilyrintamalla. Muutama random peli on löytynyt kirppiksiltä, lähinnä PS2, PS3 ja Xbox360 pelejä.


Mutta jotain isompaakin ja mainitsemisen arvoista... :)

Netti-ilmoittelun kautta tuli tarjous Megadrive II - koneesta kahdella paskalla urheilupelillä 20€ hintaan. Meinasin jättää koko paketin väliin, kun molemmat pelit jo on hyllyntäytteenä, ja konsolikin on jo kokoelmissa. Onneksi en jättänyt... Kävin hakemassa koneen ja konetta myyvä nainen kysyi, että kiinnostaako minua vanha tietokone. Ajattelin, että tarjolla on joku vanha PC:n raato, mutta katotaan nyt ihan mielenkiinnosta. Nainen kävi kaivamassa komeroa ja tuli muovilaatikon kanssa, missä oli Commodore 64. Paketissa oli 1541-II levyasema, C2N kasettiasema, joystickkejä ja pelejä. Kasettipelit olivat vielä kaikki alkuperäisiä. 

Jostain nainen löi vielä samaan pakettiin parit PS3 ja Xbox pelit. Taisi nainen myydä miehensä/lapsensa pelikonsolit pois... :)
Ostoksia tutkiessa, sieltä löytyi tämä hieno Ultima V - kangaskarttaVaihtohommia tuli myös tehtyä. Retropelifoorumilla näin myynti-ilmoituksen käyttämättömästä Segan Master Systemistä. Pahvit oli hieman kärsineet, mutta sisusta oli uutta ja priimaa. Kaikki oheislaitteet olivat edelleen vielä avaamattomissa muoveissa. Myyjän kanssa saatiin vaihtokuviot hierottua kuntoon ja kone vaihtoi omistajaa. Harvemmin sitä pääsee haistelemaan uutta 80-lukuista pelikonsolia... Haisee muuten eroottiskuvottavalle... :)
 

No comments:

Post a Comment