Friday, May 6, 2016

Parin viikon päivittelyt

Heipä hei arvon lukijat!

Melkein kuukausi mennyt edellisestä päivityksestä, tässä oltu mahataudin ja flunssan kourissa, joten kirjottelu on jäänyt vähän vähemmälle. Mutta paljon on tapahtumia ollut viimeisen kuukauden aikana! :)


Muutama viikko sitten, työkaverini lahjoitti kokoelmiini Vectrexin ja muutaman pelin, ehkä paras työpäivä ikinä! :) Konsolissa on joku konkka ilmeisesti vuotanut, kone toimii kylmänä hyvin, mutta kun kone lämpenee, niin alkaa ilmetä grafiikkavikoja... Korjataan kun keretään! :)

VectrexPari paketti tuli myös Ebaysta taas ostettua, halvalla kun sai... Muutama Nintendo 64 ja NES peli, sekä muutama Sega Master System, Saturn ja Dreamcast - peli. :)

Viime kuussa mainitsin, että Retropelihelvetti lähtee "ulkoilemaan". Eli tuli kuumehuuruissa käytyä pystyttämässä se retropelinäyttely sinne Nurmon Kirjastoon.  

Näyttelyn mainos

Muutin tuota alkuperäistä suunnitelmaani jonkin verran konsoleiden osalta, kun alkasin miettimään kronologista julkaisujärjestystä. Gamecube ja Dreamcast olivat ajallisesti "liian tuoreita" konsoleita laittaa näytille, joten korvasin ne Atari Jaguarilla ja Playstation 1:llä. Eli näyttelyn kokoonpano on kronologisessa järjestyksessä seuraavanlainen:

- Atari 2600
- Vectrex
- NES
- Master System
- Mega Drive
- SNES
- Atari Jaguar
- Saturn
- Playstation 1
- Nintendo 64

Yhdelle hyllylle laitoin käsikonsoleita esille: Gameboy ja 5 eri mallisarjan Game & Watch konetta. Jos olette Nurmon suunnalla liikkeellä, niin käykääpä pyörähtämässä! :)

Näyttelyä

Näyttelyä 2


Takaisintulomatkalla tuli pikaisesti vielä napattua kyytiin yksi Mega Drive - paketti kyytiin... :)

No comments:

Post a Comment