Sunday, April 17, 2016

Retropelihelvetti lähtee "ulkoilemaan"

Täällä taas!

Kolmisen viikkoa vierähtänyt edellisestä päivityksestä. Melko hiljaista on ollut hankintojen kanssa, kirppiksillä käynyt pariin otteeseen, mutta aika tyhjä arpa ollut tällä kertaa. Pari Playstation 2 - peliä tarttui matkaan mm: Project: Snowblind ja Tokobot Plus.

Eilen tuli haettua kasa pelejä, jotka löysin Facebook - kirppiksen kautta, kasassa ei itselle oikeastaan ollut muuta uutta kuin Syphon Filter: Dark Mirror, Turok: Evolution ja Tekken 4. Koko kasa 30€, joten ei tuosta nyt viitsinyt kieltäytyäkkään... :)

Facebook - kirppiksen löytöjä

Tosin kuten otsikkokin kertoo, Petun Retropelihelvetti lähtee hieman ulkoilemaan. Eräs tuttuni kysyi vuodenvaihteen tienoilla, että olisinko kiinnostunut joskus esittelemään aarteitani jossain. Tuttuni on töissä Nurmon kirjastossa, joten sieltä järjestyi näyttelyvitriinit minulle Toukokuuksi. Eli käykääpäs Toukokuussa pällistelemässä retropelinäyttelyäni Nurmon kirjastossa!

Kotona tuossa viimeviikolla kävin läpi kokoelmaa, että mitäkaikkea näytille laittaa. Tilaa on todellakin rajallinen määrä: hyllytasoja on periaatteessa 12kpl, hyllyjen koko 52 x 32. Valitettavasti suurimman osan konsoleista joutuu laittaa ns. loosena näytille, koska alkuperäiset paketit eivät mahdu vitriiniin... :(


Pelikoneiden sovittelua

Leikkasin pahvista hyllytason kokoisen palan, siihen on helppo mallailla, että mitä mahtuu ja kuinka päin. Valitettavasti osan konsoleista joutuu suoraan jättämään pois kokonsa puolesta, esim: Commodore 64 kasetti- ja levyaseman kanssa ei mahtuisi vitriiniin.

Todennäköisesti pistän näytille:

Nintendo:
- NES
- SNES
- N64
- Gamecube

Sega:
- Master System
- Mega Drive
- Saturn
- Dreamcast

- Käsikonsoleille oma hylly, jonne tulee Gameboyta, Game & Watch pelejä yms.
- Atari 2600

Ensi viikolla saan Vectrexin, pitää mitata jos sen saa mahtumaan vitriiniin kun poistaa yhden hyllylevyn. Jos se mahtuu, niin sitten se. Jos ei mahdu, niin sitten todennäköisesti Atari Jaguar ja Intellivision.

No comments:

Post a Comment